Äidillä on asiaa

13.02.2015 - 19:08 / Essi.


hopeanuoli_keskustelu
Minun identiteetistäni on käyty aiemminkin keskusteluja enkä oikeasti edes enää ymmärrä mikä mussa on niin pielessä että hän jaksaa asiasta toistuvasti huomautella. Itse en ole kokenut sukupuoltani ja sen ilmaisua sen kummempana ongelmana.

Kategoria: elämä, perhe.
Tagit: , ,4 vastausta - “Äidillä on asiaa”

 1. saarakala Kirjoittaa:

  Tosi inhottavaa äidiltäsi :(

  Taitava piirtäjä oot! Mainio blogi, pitää ryhtyä seuraamaan.

 2. Essi Kirjoittaa:

  Joo, on toisinaan vaikeaa tulla toimeen ihmisen kanssa joka kokee tuntevansa minut paremmin kuin minä itse.

  Mutta hei kiitos! Kiva että tykkäsit. :)

 3. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Ahaa, Hopeanuoli on siis syypää näihin “sukupuoliongelmiin”! Kun mä olin pieni, niin äiti lainasi mulle niitä videoita kirjastosta. Äidin vika siis, koska enhän minä vielä silloin 3-5-vuotiaana voinut ymmärtää, että mitä kaikkea kamalaa Hopeanuoli voi aiheuttaa ihmisten sukupuoli-identiteeteille.

  Tuo Gin muuten näyttää tosi söpöltä!

 4. Essi Kirjoittaa:

  Joo-o, televisiota ja pelejä voi aina syyttää jos tuntuu että joku on mennyt lapsessa vikaan. Meillä äiti tuli ostaneeksi ykköskasetin joululahjaksi ja sitten se päätyi piiloon jonnekin yläkomeroon kun tajusi mitä se piti sisällään. Sitä piti sitten päiväkaupalla anella, että pääsisi katsomaan. Myöhemmin sitten alkoivat nämä ihmeelliset teoriat. Tuntuu että kyseinen sarja järkytti aikanaan äitiä enemmän kuin minua, kun jaksaa edelleen kauhistella sitä.

  Kiitos!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus