Meni nyt vähän vikaan tämä

24.10.2013 - 19:12 / Essi.Elikkä ei tämä nyt onnaa, en uskalla luvata uutta pin-uppia ennen viikonloppua. Alkoi koneella piirtäminen ahdistaa ja en pysty keskittymään. Taisin asettaa vähän turhan kovat tavotteet, ottaen huomioon että aloitin tän projektin myöhemmin kuin oli tarkoitus. Oon siis oikeasti piirtänyt näitä tämän kuun ajan yhden päivässä, noin päivätyön lisäksi. Mitään muuta en sitten ole oikein tehnytkään.
Ois ollut kiva tehdä näitä joka päivälle, mut pakko on vaan myöntää kun ei kykene. Pahoittelut jos joku odotteli. Katson jos saisin viikonloppuna virkistyttyä.

Kategoria: Aiheeton.4 vastausta - “Meni nyt vähän vikaan tämä”

 1. martta Kirjoittaa:

  Nää on ollu hienoja, mutta ymmärrän kyllä että saatat haluta tehdä kallisarvoisella vapaa-ajalla jotain muutakin! :D

 2. Essi Kirjoittaa:

  Kyl mä varmaan vielä muutaman saan tehtyä! Eilen jo aloittelin. En uskalla vielä tälle päivälle luvata, mut huomenna viimeistään pitäis olla valmista. : > Tänään oon lapsenvahtina niin en varmaan saa aikaseksi. Saa nähdä miten loput päivät menee.

 3. Marokku Kirjoittaa:

  Ei aina pysty tai kykene. Ei se mitään kato, ihan omaan tahtiin kun on oma blogi kerran kyseessä! Tsemppiä!

 4. Essi Kirjoittaa:

  Kiitos :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus