Tunnustus

23.05.2011 - 20:35 / Essi.


Varoitus: Pitkä merkintä.
Mutta en voinut itselleni mitään. Piti saada tämä ulos.



Ja tässä ny vielä maailman paras AMV, siltä varalta jos joku ei ole sitä vielä nähnyt ja Eva kiinnostaa (spoilerivaara):

Huh. Nyt voin rauhoittua taas.

EDIT
Kuulostaa kyllä aika köyhältä huippukohdalta elämässä, mutta no jaa. Ehkä nykyään se olisi päivä jona jouduin Vilnassa poliisiasemalle parin kaverin kanssa. :

Kategoria: suosikit.
Tagit: , ,



7 vastausta - “Tunnustus”

  1. elina Kirjoittaa:

    Hah, vai tuollaista! Ei se munkaan “tunnustus” ollut mikään oikeasti käänteentekevä hetki. Mä en edes keksinyt sellaista:B

  2. Essi Kirjoittaa:

    No hyvä! Vaikka musta sun tunnustus oli ihan hyvä. :x
    Mutta joo, mua vaivas tää sillon ihan kauheesti ku kuunteli just niitä muiden juttuja ja sit oma juttuni oli valhetta! Nyt vuosien jälkeen olen tyynnyttänyt omatuntoni! :D

    Muuten, haluan kuulla sarjaan tutustumattoman mielipiteen: Saiko tästä hyvin selvää?

  3. martta Kirjoittaa:

    mikä olikaan Elinan tunnustus?

    mua hävettää eniten se että mun sen kurssin varsinainen työ oli niin huono…

    en oo nähny sarjaa, ja mulle tää oli ihan looginen, mutta en kyllä tiedä mistä sun mielestä olis pitäny saada selvää ja miten. :D

  4. Essi Kirjoittaa:

    Ööö, Elinan tunnustus oli joku kun olivat kaverinsa kanssa saapuneet hmm, Britteihin ja oli sumua merellä ja hiljentyivät sitä kattelemaan tai jotain. Tai näin mä sen muistan. Olin ihan liikuttunu kun sitä kuuntelin. :D

    No hjyva jos oli looginen. Kunhan ei jääny mielikuvaa että on tyhmä tusinahömppäsarja. Musta tuntuu etten ehkä osannut tässä oikealla tavalla ilmaista miten ainutlaatuinen sarja on kyseessä. Tykkään niin niistä kaikista kivoista kliseistä millä se on kuorrutettu! Oli tosiaan aika vaikea yrittää objektiivisesti eritellä mistä tuossa jutussa on minulle kyse, kun siihen on muodostunut vuosien varrella niin voimakas side.

  5. martta Kirjoittaa:

    hmm, kyllä tästä mun mielestä välittyi tietynlainen tunnelma hyvin. mutta se henkilökohtainen kokemushan on vielä tärkeämpi kuin sarjan varsinainen sisältö, ja siltä osin tää oli tosi samastuttava. :)

  6. Nayppa Kirjoittaa:

    Hei sun täytyy kattoo se leffa, end of evangelion. Kuvaa sarjan loppua hieman eri kannalta kuin ite animejaksot, suosittelen. En nyt muista onko se virallisesti vaihtoehtoinen vai samanaikainen vai korvaava loppu, mutta kuitenkin!

  7. Essi Kirjoittaa:

    Joo, on sekin tullut katsottua ja on myös ihan mieletön kyllä! Se vaan oli minulle vähän liian häröä ja ahdistavaa kamaa 6 vuotta sitten, että vaikka pidin siitäkin erittäin paljon ei tullut luotua siihen yhtä vahvaa tunnesidettä kuin itse sarjaan. Nykyään kyllä tajuaa sitäkin vähän paremmin. Tai no, jos sitä nyt edes voi varsinaisesti tajuta. Mainio elokuva!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus