Tampere kuplii ja näin unta

9.04.2011 - 12:07 / Essi.


Krhm, vähän on ollut taukoa tässä. Oltiin luokan kanssa New Yorkissa viikko sitten että pitäisi siitä reissustakin päivitystä tehdä.

Olen siis sunnuntaina Tampere kupliissa myymässä noita vanhoja omakustanteitani. Toivottavasti siellä on porukkaa vielä sunnuntainakin.

Elinaltakin on tulossa jotain kamaa, tuolta tarkempia tietoja niistä: http://wunderwald.sarjakuvablogit.com/archives/1355

Kategoria: sarjakuvat, unet.
Tagit: , ,



4 vastausta - “Tampere kuplii ja näin unta”

  1. Anja Kirjoittaa:

    Miten onnistui myyminen sunnuntaina? Ihmiset alkoivat laittaa kamojaan kasaankin jo tuntia ennen kuin pienlehti marssi oli edes loppunutkaan.

  2. Essi Kirjoittaa:

    Vähän heikostihan se sujui. Lehtiä meni muutama. Istuin itse pöydässä tiiviisti jonnekin 20 vaille viiteen asti ja lähin viimesten joukossa kymmentä vaille viiden aikoihin, mutta ainakaan pariin vikaan tuntiin ei oikein kauppa käynyt. Harmi kun olin niin viimetingassa ton kanssa liikenteessä etten saanu sitä pöytää lauantaiksi, mutta ei se turha reissu ollut ku näki siinä vähän tuttuja ja tuli mukavasti rupateltua joidenkin pöydälle pysähtyneiden kanssa. Ens vuonna koko viikonlopuksi. Sit ehkä pääsisi jotain ohjelmaakin seuraamaan.

  3. sazz Kirjoittaa:

    No hyvä, että edes vähän sai myytyä. Ja joo, aika rentoa meininkiähän se oli noitten vikojen tuntien aikana.
    Mitäs tuo pöydän varaaminen muuten maksoi? jotain 5e?

  4. Essi Kirjoittaa:

    Juu, 5 euroa oli pöytä. Hinta ois ollut sama kahdeltakin päivältä, niin vähän harmittaa kun ei molemmiksi päiviksi sitä saanut. Lauantaina ois varmaan myyntiäkin ollut enemmän.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus